svar på tal

Måste bara få svara på en riktigt dum kommentar som jag fått. Den är lämnad under mitt inlägg där jag varnar andra föräldrar för en fristående barnomsorg som varnvårdar barnen genom att låta barnen sitta i sin egen skit i över 6 timmar så att rumpan fräter sönder, Dessa personer som driver denna dagmamme verksamhet förstår inte ens själva att detta är vanvård och tycker föräldrarna är konstiga som reagerar på att barn går i skit hela dagen..

Kommentar från Lars
"Det här var det mest omogna jag någosin sett en människa skriva. Och du ska kalla dig Socialdemokrat! PYTTSAN!"

Detta vill då jag först och främst bara påpeka att ingen av er vet min politiska åsikt även om man kan göra antaganden med tanke på att jag skriver rätt öppet om mina samhällsåtsikter osv.

för det andra så tycks denna Lars anse att socialdemokrater är enbart folk som ska ta emot skit, låta sina barn bli vanvårdade osv utan att få säga ett knyst och varna andra föräldrar. Min åsikt om socialdemokrater är att de är solidariska och måna om andras välfärd och mående. Detta gör man genom att bearbeta brister och fel i samhället som leder till vanvård och orättvisor. Vilket jag igentligen anser att mitt inlägg handlar om. Sedan om man nu vill kalla mig för omogen pga min varning så ja gör det men jag undrar om inte då dagmammorna själva i detta fallet i så fall är tusen gånger värre omogna som inte ens kan be om ursäkt och se sina egna fel och brister. Herre gud det är ju folk som ska ta hand om våran allas framtid dvs. barnen det absolut viktigaste som finns.


Kommentarer
Postat av: Sara - Ensamstående mamma

Den där Lars verkar ju inte ha alla hästar i hagen..

2010-06-05 @ 11:40:41
URL: http://dolphin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0