Natten var rent jävlig

Ja natten här var rent jävlig. Kunde inte sova pga allt det fruktansvärda runt en angående barnomsorgen osv. Kan inte förstå hur dagmammor kan vara på det viset. Har alltid litat starkt på pedagogisktutbildad personal men dessa personer har ju helt klart fått en att tvivla på kommunernas kontroller vid anställning. 

Sedan så hade Tyr fruktansvärda mardrömmar under natten. Vet inte riktigt om han känner av all oro kring detta eller om det är den bitande pojken som finns under samma dagmammas omsorg på fredagarna. Man har märkt att både han och Freja börjar bitas extremt mycket efter besök där och ja en medmänniska som biter på en och att man tvingas umgås med den medmänniskan måste ju bara det oxå skapa en stor oro för ett barn. Tänk om man själv som vuxen människa tvingades att umgås med arbetskompisar i flera timmar som biter en lite nu som då när de känner för det!? Inte skulle då jag acceptera det.

Men, men känns ju bättre nu i alla fall måste jag säga. Samtalet med Vindelns kommuns förskolechef lugnade mig. Måste även ge Vindelns kommun en stor eloge som tar till sig sådanna här synpunkter på en gång och att de faktiskt inte får taggarna utåt och går i självförsvar som vissa andra utan helt enkelt istället håller med mig om att det är helt oacceptabelt att ett barn går med bajsblöja i 6 timmar och att denna dagmamma yttrade sig oproffsigt då den svart på vitt sagt till mig att "-Ja men känns det så olustigt att lämna barnen så har ni ju alltid alternativ. Ni kan ju vara hemma med barnen istället. Jag förstår inte alls hur ni kan lämna barn till ngn som ni känner så för för det skulle då absolut inte jag göra"

Tänk er mig säga så till tanten som klagade på en räkmacka i fredags... -Ja men stanna hemma då från jobbet om den inte duger. Klart som fan att det är oproffsigt och knappast ngt som kommer från en pedagogs mun.

Men som sagt det känns bättre nu och en stor eloge till Vindelns kommun som tar problemet på allvar och försöker fixa ersättare åt oss på en gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0