gud vilken dag

gud vilken dag. från 05.45 tills 20.15 har jag varit ute och ränt. Först jobbat sedan på stan och letat skolavslutningskläder. Alexander hittade snygga jeans och en snygg tröja medans Alicia hittade sig en klänning. Nog för att hon hade med sig en från sin pappa men den var typ 3 storlekar för stor och aldeles för stor över bröstkorgen. Typ som om hon borde ha bröst så jag kunde ju inte skicka iväg hon med den på sig.

Sedan så har Alexander haft fysträning i 1 och en halv timme så vi väntade in han. Efter en mycket sömnlös natt pga att Freja mest troligast håller på bli sjuk och gnällde hela jäkla natten så är man ngt trött nu. Sedan så har Freja nu under dagen fått en massa jäkla blåsor i munnen så ja helt klart är ju att hon håller på bli sjuk. Bara det inte är det ngt riktigt taskigt hon åkt på nu då min lillebror äntligen för en gångs skull är här i Sverige. Skulle ju vara helt sjukt om han nu inte skulle kunna komma och hällsa på oss i helgen då han är här uppe i sverige första gången på ja typ 2 år till 3 år.

Nu bakas det i alla fall sockerkaka till barnens skolavslutningar till av tackningsfikat. Sedan ska jag duscha hänga upp mina jeans på tork (just nu ligger de i tvättmaskinen) så de förhoppningsvis hinner torka tills imorgon. Sedan sova och förhoppningsvis så får man sova utan att små barn gnäller.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0