Underbart väder ute

underbart väder ute. Regn och åska som lättar upp trycket och förvandlar luften från torr och tung till underbart härlig att andas in.

Nu har jag snart bara 1,5 dag kvar på jobbet innan semestern. Känns dock inte direkt som ngt man längtar till direkt mycket, beror kanske på att man varit hemma med småttingarna i över två år så att gå hemma är inte direkt ngt som det har varit ngn brist vara av för min del. Nog för att jag trivs att gå hemma med barnen men saknar det gör jag inte för det.

Kommentarer
Postat av: || mannen som kan prata om hundar ||

Härligt med bra väder! Vi har också sol, men samtidigt lite moln så det blir inte så brutalt varmt ute. Vovvarna gillar vädret skarpt! :)Skönt med semester snart!Ha en bra dag!

2010-07-01 @ 11:34:59
URL: http://www.henrikolsson.eu
Postat av: Kat

jag väntar på åskan som ska komma och lätta upp..men vad härligt med semester :)

2010-07-01 @ 12:58:46
URL: http://killermood.blogg.se/
Postat av: vägen fram vägen till RECEPTBLOGG

Hej! Vill du gå ner i vikt? Gå UPP i vikt? Eller kanske vill bli av med, eller känner någon som vill, någon sjukdom eller problem? T.ex hjärtsjukdom, diabetes, adhd, depression, magproblem, minskad sexlust m.m

2010-07-01 @ 14:19:22
URL: http://vagenfram.webblogg.se/
Postat av: Camilla

Jag tycker det är semester att jobba, haha. På jobbet får man gå på toaletten i lugn och ro när man behöver, ingen liten som står och skriker och gråter utanför dörren och vill in...Tjoa gärna om ni testar receptet, alltid kul höra vad andra tycker :)

2010-07-01 @ 22:54:40
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Vicke

då hoppas jag att du får en trevlig semester iaf

2010-07-02 @ 06:08:09
URL: http://vickesblogg.bloggplatsen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0