sprayflaska med proppeller

Gårdagen var full proppad med saker. Först jobb som vanligt hem fixa käk till alla små söta gnagare medans gubben fixade käk åt oss. Därefter ut på ngn tipspromenad här i byn där småttingarna var skita duktiga på att promenera den långa biten, för ja för dom var det långt. Vi lyckades även vinna lite bra saker till sommaren och semestern. En sprayflaska med proppeller och batteri för den sommar heta bilen, en badhanduk och lite godis.

Vi var nog hemma först vid halv nie på kvällen och vid den tiden så vill jag själv ligga i sängen. Dock så hann ju Freja somna till i ngn minut i bilen på väg hem vilket i sin tur ledde till att hon fick för sig att hon var skita pigg efter det. Hon somnade långt efter kl 21.00 vilket innebar att även jag fick vara vaken.

Men gud vilken tur nu då att man har semester så att man kan sova ut och ta det lugnt i några veckor...

...eller ska jag säga som Camilla att det är ju rena semestern på jobbet för där får man ju i alla fall gå på toa ifred. Hur rätt sagt var inte det!?

Kommentarer
Postat av: Bente

Det mede å gå på toalettet i fred er faktisk etterlengtet noen ganger:) Det slår ikke feil, går man på toalettet, tar telefonen eller står i dusjen så skal alle 4 barna ha tak imeg:)

2010-07-02 @ 23:27:39
URL: http://bente-mamma4.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0