Allergisäkert

Allergisäkert vad betyder det ordet?
Hur kan man använda sig utav ord som allergisäker häst, hund, får eller jordnöt? Tror verkligen människor i detta upplysta land att ngt överhuvudtaget kan vara 100% allergisäkert?

Gud vad jag är less på folk som sitter på fullständigt fel kunskaper och som tror sig veta ngt då fallet helt klart inte är så. Visst vissa saker kan vara mer allergivänligt men inte tusan kan ngt vara allergisäkert. Finns det dom som inte tål kyla, damm, solsken, elektrisitet, textiler, starka dofter och strålning från vanliga lysrör så finns det garanterat ingen häst i denna värld som ngn kan kalla för allergisäker.

Tänk om alla dessa människor som tror att ngt är allergisäkert skulle kunna tänka sig för innan de öppnar käften eller i alla fall kanske ta reda på lite fakta så att de får lite mer kött på bena.

Tänk dig ett barn som alltid önskat sig en häst eller hund och så kommer det fram en tant till barnet och säger ja men den här hästen eller hunden tål då minsann alla så be din mamma skaffa en sådan. Snacka om att först lura barnet att det är julafton och sedan blir det föräldrarnas jobb att försöka förklara för sitt barn att nej "tomten existerar inte så inte blir det ngn jul för dig här inte" (dvs. förklara för barnet att damen sitter på totalt fel kunskaper och att förklara att nej din främsta önskan kan ej uppfyllas pga du är fortfarande allergisk)

Hur förklarar man för ett barn att det finns så ointelligenta vuxna damer som har så totalt fel, ungefär som att förklara för ett barn i lågstadiet att nej en fröken i skolan kan även de ha fel i det dom säger i klassrummet. Det existerar inte i barnetsvärld att vuxna människor eller skolfröknar kan ha fel kunskaper.

Ja här är det ngn som har retat mig idag pga deras okunskap och ja självklart kunde fröken Angelica inte heller hålla tyst då ngn är så satans dum och säger glatt "och så är det en helt allergisäker häst oxå"

Hur fan kan man tro att ngt är allergisäkert???? Ngt som däremot är säkert är att jag får en fruktansvärd negativ reaktion på så dumma kommentarer, det är ngt som är sant i alla fall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0