Varning för Oja Funck Barnomsorg

Varning för
Oja Funck Barnomsorg


Dessa dagmammor råder jag ingen att anlita. Fruktansvärt opedagogiska, omogna och vanvårdar dina barn.

Detta har hänt oss:

Tidigare så har de total vägrat att ta barnen ifall min arbetslöse sambo råkar få jobb på tidig morgon samma dag som han ska rycka in. Detta skulle i så fall ha resulterat i att gubben förlorar a-kassa och till saken hör att vi betalar full avgift för att ha barnen där heltid. Dom vägrade dock att ta emot barnen. Ett telefonsamtal till rektorn löste det problemet blixt snabbt dock fattar dom inte problematiken själva med att de måste ta emot betalande barn som dom ska ha barnomsorgen för när föräldrarna jobbar. Hallå vad går deras jobb ut på.. att ta hand om barn då föräldrar jobbar, eller??

De låter pojken på 1 år springa med bajsblöja i minst 6 timmar pga att vi glömt att fylla på blöjorna. De kunde inte hitta ngn provisorisk lösning på det problemet utan lät barnet springa runt i bajs i flera timmar. Inte ens djur behandlar man så illa. Dom förstår inte ens våran reaktion på detta och tycker vi enbart är löjliga som klagar på att sonen springer i bajs i över 6 timmar.

Då vi hämtade hem pojken från dagmamman så stog det totalt främmande människor i deras hem och grillade, lagade mat och var bland våra barn. Dessa människor var dagmammans privata bekanta som de skulle ha en middagsbjudning för. Hon har aldrig frågat om vi tycker det är OK att hon har privata tillställningar eller fester under arbetstiden då hon ska jobba som dagmmamma åt våra barn. När vi hämtade barnen så kände hon inte heller spontant för att hon bör nog presentera dessa människor för barnens föräldrar osv.

Vi frågar efter andra alternativ än att få ha dessa dagmammor och då de får reda på att vi tycker de känns otryggt att lämna barnen där så brakar helvetet lös. Den ena tar så illa upp så att hon tappar all pedagogik och vräker ur sig inför små barnen att hon inte alls känner för att ta dom om vi känner oss otrygga. Sedan vrider och vänder hon allt man säger samt "hittar på en massa skit". När man försöker förklara så avbryter hon och bara klagar och skyller på andra. Hon anser att vi borde söka ledigt från jobbet istället för att lämna barnen där under en 3 månaders lång period. En mycket opedagogisk och omogen dagmamma som enligt mig vanvårdar barn genom att låta de springa med bajs blöja en hel dag utan att ens fatta att det är vanvård. Samt frågar irriterat vad man kan göra åt saken... hallå, det finns ett antal saker man kan göra åt saken om man bara idds använda lite hjärnceller oxå!

Dessa dagmammor råder jag ingen att anlita. Fruktansvärt opedagogiska, omogna och vanvårdar dina barn.


Kommentarer
Postat av: Lars

Det här var det mest omogna jag någosin sett en människa skriva. Och du ska kalla dig Socialdemokrat! PYTTSAN!2010-06-05 @ 10:04:29
Postat av: Camilla

Eh..kunde de inte lånat en blöja så länge från nåt annat barn? Bajsblöjor bör ju bytas omgående, de kan ju bli riktigt såriga i rumpan annars :/ Och näe, jag hade nog inte velat att en eventuell dagmamma till vårt barn skulle dra igång privata fester under arbetstid :(

2010-06-05 @ 11:30:55
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Jag tror oxå att den där "lars" är en av dagmammorna eller nån kompis till dom.

Och kommentaren i sig är ju rätt skrattretande.. kalla nån socialdemokrat.. haha låter iof som en karl.

2010-06-11 @ 12:41:48
URL: http://minitjejens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0