inskolning för småttingarna

Ïmorgon så blir det inskolning för småttingarna hos den nya fredags dagmamman. Ska bli så skönt att få det bortgjort så att man får den där biten med dagmamme tjaffset ur världen. 

På tal om det så har jag ett par anonyma kommentarer på inlägget där jag yttrade mig om mina egna erfarenheter, upplevelsr och tankar kring Oja Funck Barnomsorg. Har du missat inlägget så går de att läsa här!

Jag har funderat länge på att jag skulle ha besvarat kommentarerna men då de både är anonyma och då det känns rätt drygt, vill ju bara lägga allt bakom mig och se framåt så har jag som bestämt mig för att helt enkelt skita i att besvara dom och därmed även inte godkänna dom.

Sedan så är det inget vettigt alls enligt mig i de kommentarerna utan enbart löjligt prat om förtal hit och dit samt personer som yttrar sig som uppenbarligen inte vet ngt alls om hur saker och ting ligger till. Sedan skulle det inte alls förvåna mig om de anonyma kommentarerna kommer både från dagmammorna själva och/eller dess kompisar.

Men hur som helst så vill jag bara klargöra för de anonyma skribenterna att ngt förtal rör det sig absolut inte om så det snacket kan ni lägga ner. Förtal är när ngn sprider lögner om en person eller verksamhet/företag. Det jag gjort är enbart berättat sanningen om mina upplevelser och åsikter kring saker som hänt.

Jag är en av fyra personer som vet sanningen om vad som hänt och det räcker för min del för att oroa mig över hur de klarar av att sköta om och vårda barn. Därav mitt inlägg där jag berättade fakta om vad som hänt sedan är det upp till läsarna själva att avgöra om de vill lämna sina barn till den typen av dagmammor eller inte.
Kommentarer
Postat av: Camilla

Hoppas det blir bra nu och att du känner att du kan lita på nya dagmamman :-)

2010-06-18 @ 23:56:11
URL: http://millansmemoarer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0