tandläkaren

Här har vi hunnit med att följa Freja till tandläkaren. Freja har ju varit där för ca ett halvår sedan eftersom vi upptäckte att hon hade fullt med hål på framtänderna. Då så fick vi veta att hon hade hål typ fulla käften och att hon ska äta så lite socker som möjligt och ska hon äta sockerprodukter så bör det göras enbart i samband med vanlig måltid.

Idag så fick vi beskedet att det hade inte varit så illa som tandläkaren trodde vid första besöket men ja hon har ju hål och då speciellt på framtänderna så vi ska fortsätta att undvika socker osv. så mycket som möjligt. 0, 25mg Flour tabletter skulle vi även införskaffa till lilla Frejsan så kommer hon att bli kallad dit igen på ca 6 månader.

Alicia har varit så otroligt orolig för att hon har ont i tandköttet och för att det ska vara eb tand som växer ut fel och snett för henne där uppe så Alicia passade på att fråga tandläkaren om det var ngt fel där. Den snälla och pedagogiska tandläkaren gjorde en snabb undersökning och beslutade sig för att rönka och det visade sig inte vara ngt fel.

Kommentarer
Postat av: Mamma Jessica

Hej :)

Såg din länk på familjebloggarna.se :)Har en tävling nu som du kanske vill vara med i?

Du kan vinna barnkläder till ett värde av 300 kr :)http://mammajessica.webblogg.se/2010/may/tavling.html

2010-06-09 @ 08:47:46
URL: http://mammajessica.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0